Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Gastar i Göteborg" by Martin Olczak # eBook PDF Kindle ePub Free

Gastar i Göteborg

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Gastar i Göteborg
  • Author : Martin Olczak
  • Release Date : January 20, 2019
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 13673 KB

Description

Livet kommer aldrig mer att bli sig likt för Jack. Han har nÀmligen fÄtt en lillasyster! Jack Àr överlycklig, tÀnk att han för inte sÄ lÀnge sen bodde pÄ ett barnhem och trodde att han var förÀldralös, och nu har han en hel familj med bÄde förÀldrar, moster och en syster!
Lillasyster Àr sÄklart vÀrldens sötaste bebis, men snart upptÀcker Jack att det Àr nÄgot konstigt med födelsemÀrket hon har pÄ armen. Det ser precis ut som en sjua men nÀsta morgon nÀr de vaknar ser det istÀllet ut som en sexa! Kan det röra sig om svart magi? Det finns bara en sak att göra: hela familjen och vÀtten Rurik packar in sig i bilen och beger sig till Göteborg och spökhotellet Gasten pÄ Liseberg. DÀr finns nÄgon som kanske kan hjÀlpa dem
Gastar i Göteborg Àr första boken i en ny serie om Jack och hans vÀrld: Legenden om Jack. Nu lÀmnar Jack och hans familj Stockholm och ger sig ut i landet, och allra först gÄr fÀrden till Göteborg.
Böckerna om Jack Àr perfekta att lÀsa sjÀlv lagom lÄnga, högt tempo och cliffhangers som gör att man bara mÄste lÀsa vidare. Anna Sandlers bilder ger liv Ät fantastiska varelser och spÀnnande miljöer!


Free Books Download "Gastar i Göteborg" PDF ePub Kindle